Mode blog
WhatsApp%20Image%202020-11-15%20at%2021.
Mobile App Design

WEBSITE DESIGN

Een website is een belangrijke tool om in contact te komen met je doelgroep. Vaak willen ondernemers en bedrijven een duidelijke en simpel bij-te-houden website, maar is de tijd en energie er niet om deze op te zetten.

 

Ik ontwerp deze graag voor je en verzorg simpele handleidingen waardoor in de toekomst alle wijzigingen zelf gedaan kunnen worden. Wanneer gewenst kan ik ook voor langere tijd het beheer van je website op mij nemen! 

FOTOGRAFIE

Of het nu voor je evenement, je website of je social media kanalen is, foto's helpen je het verhaal dat je wilt vertellen goed over te brengen. Zo bepaal je ook met de profielfoto van je LinkedIn of de foto op je cv hoe je over wilt komen.

 

Als fotograaf help ik je graag de juiste boodschap over te brengen. 

TEKENWERK/INFOGRAPHICS

Infographics en tekeningen trekken gauw de aandacht. Deze kunnen zo gemaakt worden dat ze aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf en herkenbaar zijn óf geheel nieuw ontworpen worden.

 

Ook persoonlijke tekeningen die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als avatar, als cadeau of die gewoon leuk zijn om te hebben maak ik graag voor je.

Logo ontwerp
Toetsenbord en muis
social-media-blocks.jpg

LOGO DESIGN

Een sterk logo is een belangrijk aspect van je bedrijf. Het is herkenbaar en speelt in op de doelgroep, zo verleid je potentiële klanten om een beroep te doen op jouw producten of diensten.
 

CV DESIGN

Gemiddeld kijkt een recruiter zes seconden naar een cv. Het is dus belangrijk om een opvallend ontwerp te hebben die de aandacht trekt. Vergeet de standaard Word-opmaak en maak een indruk door mij een uniek cv voor je te laten ontwerpen. 

SOCIAL MEDIA

Ik ontwerp social media posts voor verschillende bedrijven en verschillende doelen. Wil je een artikel uitlichten? Je bedrijf promoten? Of een uitverkoop aankondigen? Ik help je graag om je zichtbaarheid te verbeteren en social media doelen te behalen.