Grafisch Design

Grafisch ontwerp is overal in terug te vinden, zowel digitaal als in print. Mijn doel is om ontwerpen te maken die de uitstraling geven die bij jou of je bedrijf past. Dit laat aan klanten zien wie jij bent en wat je doet, en zorgt dat je het juiste gevoel bij hen oproept.

Onderstaand vind je categorieën van de meest voorkomende aanvragen, maar schroom je niet om een ander soort aanvraag te doen.

LOGO DESIGN
PABLo.png

Een sterk logo is een belangrijk aspect van je bedrijf. Het is herkenbaar en speelt in op de doelgroep, zo verleid je potentiële klanten om een beroep te doen op jouw producten of diensten.

PRINT
HH Brochure.jpg

Mijn hulp is in te schakelen voor alle soorten printwerk die je kan bedenken; brochures, posters, boeken, menukaarten, visitekaartjes en meer. 

SOCIAL MEDIA
SALE.jpg

Ik ontwerp social media posts voor verschillende bedrijven en verschillende doelen. Wil je een artikel uitlichten? Je bedrijf promoten? Of een uitverkoop aankondigen? Ik help je graag om je zichtbaarheid te verbeteren en social media doelen te behalen.

CV DESIGN
cv.jpg

Gemiddeld kijkt een recruiter zes seconden naar een cv. Het is dus belangrijk om een opvallend ontwerp te hebben die de aandacht trekt. Vergeet de standaard Word-opmaak en maak een indruk door mij een uniek cv voor je te laten ontwerpen. 

PORTFOLIO