OVER MIJ

Mijn naam is Els Lorié en ik ben een producer in Amsterdam met een aantal andere vaardigheden en interesses.

 

Ik heb een Bachelor in International Communication & Media met een minor in Leisure & Event Management, een specialisatie in Media en een scriptie over het verschil in framing in artikelen over de terroristische aanvallen in Parijs tussen de Volkskrant en de Telegraaf.

Tot nu toe heb ik mijn vaardigheden vooral in productie gestopt, werkend aan tv-producties zoals Flikken Maastricht & Spangas, de productie van de bioscoopfilm Expeditie Vos en aan verschillende videoproducties bij NOMOBO. Meer informatie over mijn werk kan je vinden op de volgende pagina van mijn website.

Ondertussen probeer ik mijn vaardigheden en kennis uit te breiden in verschillende creatieve werkgebieden. Voorbeelden hiervan zijn de Creative Design & fotografie klussen die ik heb gedaan voor het Winterkoninkje, BlessIng, FinancialMinds & ITUS 2019 en het ontwerpen van cv's voor zowel bedrijven als persoonlijk gebruik. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je een kop koffie drinken om ideeën en kennis uit te wisselen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen!

COMPUTER KENNIS

Vaardig in de volgende software:

MICROSOFT WORD

MICROSOFT EXCEL

ADOBE INDESIGN

ADOBE PREMIERE PRO

ADOBE PHOTOSHOP

ADOBE ILLUSTRATOR

WIX WEBSITE EDITOR

MOVIE MAGIC SCHEDULING

FINAL DRAFT

©2020 Els Lorié Productions - info@elslorie.com - +31 (0)6 39 22 43 67